070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Olivia Balak

Olivia Balak is een gedreven jurist met ruim twintig jaar werkervaring in uiteenlopende juridische functies. Ze heeft drie juridische masters voltooid, alle drie cum laude. Ze heeft dan ook in meerdere rechtsgebieden gewerkt. Haar hart ligt bij het arbeidsrecht, het contractenrecht en het huurrecht.

Sinds 2008 is Olivia tevens werkzaam in het buitenland. Ze heeft in India gewerkt als juridisch adviseur, heeft juridische seminars verzorgd voor multinationals en is gastdocent bij een aantal Indiase universiteiten, waaronder het prestigieuze ILS Law College (Pune).

Daarnaast heeft Olivia veel ervaring met het adviseren van expats, die zij in het Engels en Hindi kan bijstaan.

Olivia verricht tevens bestuurswerk voor twee juridische vakverenigingen. Voor de Vereniging voor Arbeidsrecht (www.verenigingvoorarbeidsrecht.nl) is zij oprichter en voorzitter van VvA Jong, een afdeling voor young professionals werkzaam in het arbeidsrecht. Voor de NVvIR (www.nvvir.nl) organiseert zij het jaarlijkse netwerkdiner voor ICT-juristen en -advocaten in de Industrieele Groote Club te Amsterdam.

Olivia is lid van een drietal vakverenigingen: De Vereniging voor Arbeidsrecht, de NVvIR en de Vereniging voor Jonge Onroerend goed juristen (www.vjoj.nl).

Olivia beschikt over een goed gevoel voor humor en is sociaal. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden, is ze regelmatig in de bioscoop te vinden en wandelt ze veel.