070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Ricardo Vijlbrief

Ricardo Vijlbrief is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in twee richtingen: strafrecht en arbeidsrecht. Na kort werkzaam te zijn geweest bij een klein advocatenkantoor in Amsterdam en bijna anderhalf jaar voor een rechtsbijstandsverzekering te hebben gewerkt, maakte Ricardo in juni 2022 de overstap naar De Advocaten Groep. Bij De Advocaten Groep houdt Ricardo zich vooral bezig met het contractenrecht en arbeidsrecht.

Het werk van Ricardo kenmerkt zich door zijn analytische vermogen om tot de kern van een zaak te komen en zijn oplossingsgerichte aanpak. Voor Ricardo staat het belang van de klant voorop en hij is bereid om een extra stapje te zetten om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ricardo staat zowel particulieren als ondernemers bij. Hierdoor is Ricardo in staat om een zaak vanuit verschillende perspectieven te benaderen en tot een oplossing te komen die past bij de klant.

In zijn vrije tijd is Ricardo te vinden op het voetbalveld. Met dezelfde passie weet hij ook voor zijn cliƫnten te scoren.