070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Nicole Gustings

Nicole Gustings studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen af in twee richtingen; bedrijfsrecht en civiel recht. Na 2 jaar bij een rechtsbijstandkantoor werkzaam te zijn geweest, maakte Nicole in 2004 de overstap naar de advocatuur.

Nicole heeft 13 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag gewerkt, waarvan 6 jaren als partner. Vanaf april 2017 is Nicole haar cliënten vanuit haar eigen kantoor gaan bijstaan.

Eind 2018 hebben Nicole en Jarl Kuiper besloten de handen ineen te slaan en samen per 1 januari 2019 De Advocaten Groep op te richten.

Het werk van Nicole kenmerkt zich door het zoeken naar oplossingen; doeltreffend en betrouwbaar in samenspraak met de cliënt zorgen voor een goed antwoord. Nicole is bereikbaar voor haar klanten, weet de vaak ingewikkelde vraagstukken te vertalen naar klare taal en heeft het belang van de klant steeds voorop staan. In geval van een conflict ligt dat belang vaak bij een oplossing buiten de rechtbank. Gerechtelijke procedures kosten immers veel tijd en geld en zijn voor de meeste mensen, maar ook bedrijven, geen pretje. Ligt een minnelijke regeling niet voor de hand, dan schuwt Nicole de gang naar de rechter niet en zal uw zaak vol verve bepleiten.

Inmiddels is Nicole sinds 2002 werkzaam in de advies- en procespraktijk op het gebied van het Arbeidsrecht en Contractenrecht. Zij heeft voor een uiteenlopende schare aan clientèle zaken behandeld. Het is deze brede ervaring die ervoor zorgt dat Nicole zich makkelijk kan inleven in welke aanpak voor een zaak het beste resultaat zal geven.

Nicole Gustings heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Nicole om elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.