070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Nandini Bisseswar

Nandini Bisseswar is Privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2019 behaalde zij haar meestertitel. Al tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. Bovendien heeft zij ervaring opgedaan binnen de rechtspraak als griffier bij het gerechtshof Den Haag. Per 1 november 2020 heeft Nandini zich aangesloten bij De Advocaten Groep en op 27 augustus 2021 is zij beëdigd tot advocaat.

Als persoon is Nandini ambitieus, sociaal, betrokken en gedreven. De uitdaging voor Nandini om in de advocatuur te werken, is om met behulp van haar kennis en kwaliteiten verscheidene complexe zaken te doorgronden en tot een creatieve en juridisch correcte oplossing te komen, waarbij zij de belangen en wensen van de cliënt centraal stelt. Zij zet graag, in samenspraak met de cliënt, de extra stap die nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Nandini spitst zich voornamelijk toe op het arbeidsrecht, het vastgoedrecht en het contractenrecht. Zij staat tevens ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand voor de specialisatie arbeidsrecht.