070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Jarl Kuiper

Jarl Kuiper studeerde Nederlands recht in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit. Na het behalen van de advocaatstage is Jarl een aantal jaar bij Achmea rechtsbijstand werkzaam geweest als arbeidsrechtspecialist en lid van het management team.

In 2011 is Jarl teruggekeerd naar de advocatuur en eind 2018 hebben Jarl en Nicole Gustings besloten de handen ineen te slaan en samen per 1 januari 2019 De Advocaten Groep op te richten.

Jarl combineert gemakkelijk juridische kennis met een oplossingsgerichte aanpak. Hij geeft zijn cliënten gevraagd en zelfs ongevraagd advies. Hierdoor onderhoudt hij een goede band met zijn cliënten die hem altijd weten te vinden voor juridische advies. Zijn streven is om adviseur én ondernemende gesprekspartner te zijn van zijn cliënten.

Jarl heeft ruim 20 jaar werkervaring in zowel advocatuur als bedrijfsleven. Hierdoor kan hij als geen ander naast zijn cliënten – voornamelijk ondernemers – staan en hen adviseren. Jarl is jarenlang curator geweest en heeft zijn Grotius opleiding Arbeidsrecht afgerond. Daarnaast heeft Jarl de mediation opleiding gevolgd en staat hij ingeschreven bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation, De Nederlandse Mediation Vereniging (NMV).

Jarl Kuiper heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht Jarl om elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.