070 82 000 24 info@advocatengroep.nl

Dominique Feikes

Dominique Feikes is Privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar meestertitel is Dominique in januari 2013 gestart als advocaat-stagiaire. Zij werd daarmee op dat moment op 22-jarige leeftijd de jongste advocaat van Nederland.

In maart 2016 is Dominique gestart met de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht, welke zij in december 2016 met succes heeft afgerond.

In juni 2019 heeft Dominique de stap naar het eigen ondernemerschap gezet en zich bij Jarl en Nicole aangesloten bij De Advocaten Groep.

Als persoon en advocaat is Dominique gedreven, ambitieus, sportief, betrokken en doortastend. Zij heeft veel ervaring opgedaan binnen alle facetten van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Dominique gaat samen met haar cliƫnten steeds op zoek naar de voor hen best mogelijke oplossing. Dominique is toegankelijk en goed bereikbaar en fungeert graag als sparringpartner van haar cliƫnten.

In haar vrije tijd is Dominique terug te vinden in de sportschool, waar zij haar passie heeft gevonden in het kickboksen. Bij kickboksen komt het aan op de juiste techniek, focus en verdediging. Dit is in de advocatuur niet anders. Haar winnaarsmentaliteit uit zich dan ook niet alleen binnen de ring, maar ook daarbuiten.

Dominique Feikes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht Dominique om elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.