Vacature (gevorderd) advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker

Wij zijn: De Advocaten Groep! Een no-nonsense kantoor in Rijswijk ZH, op hinksprong afstand van Den Haag. De advocaten van De Advocaten Groep kenmerken zich door hun specialisaties op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Ondernemers voor ondernemers. De Advocaten Groep zoekt naar een duurzame relatie met haar cliënten, zodat problemen niet alleen achteraf opgelost kunnen worden, maar op voorhand voor de beste lange termijn strategie kan worden gekozen. De Advocaten Groep staat voor praktische snelle adviezen in helder taalgebruik, waarbij kwaliteit, samenwerking en klanttevredenheid voorop staan.

Vacature (gevorderd) advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker

De Advocaten Groep is een groeiend advocatenkantoor in Rijswijk ZH en bestaat op dit moment uit drie partners. De advocaten van DAG! zijn met name gespecialiseerd in het arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht in de brede zin van het woord.

In verband met de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair(e) of beginnend advocaat-medewerker op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en/of ondernemingsrecht. Enige ervaring in het ondernemingsrecht is een pré.

Ben jij een echte teamplayer die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan (samen)werken? Heb je een goede en gedegen kennis van het arbeidsrecht, contractenrecht en/of ondernemingsrecht en wil je werken binnen een informeel en gezellig team waar professionaliteit, ambitie en goede communicatie hoog in het vaandel staan? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

Wij bieden een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring. Wij werken modern, digitaal en flexibel. Daarnaast bieden wij een goede balans tussen werk en privé en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast en herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@advocatengroep.nl. Bij vragen over deze vacature kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 070 82 000 24.