Voorjaarsschoonmaak voor uw onderneming

Behoort uw onderneming ook tot een van de vele die wel doorwerken tijdens deze bizarre Corona tijd? Maar heeft u het wel wat rustiger dan normaal? Dan is dit de tip van de week voor uw onderneming: gebruik de nu wat rustigere tijd voor een voorjaarsschoonmaak voor uw onderneming. Zo bent u straks up to date als uw bedrijf weer de drukte in gaat en er weinig tijd is voor bezinning.

Contracten blijven bij veel bedrijven liggen. Het is een van de laatste zaken waar men tijd voor maakt. We hebben het toch zo afgesproken, of er is nog een contract dat ik van internet heb geplukt, horen wij nog wel eens. Als de leverancier, opdrachtgever of klant dan plots niet meer meewerkt, dan blijkt vaak dat het contract met de algemene voorwaarden die we zijn overeengekomen niet van toepassing zijn op deze situatie, of net niet goed genoeg doordacht zijn om uw belangen te behartigen. De Advocaten Groep gelooft in maatwerk vooraf, in plaats van ellendige rechtszaken achteraf die vooral veel tijd en geld kosten.

Ieder jaar vinden veel wetswijzigingen plaats. In het arbeidsrecht en het privacyrecht zijn nogal wat zaken veranderd, om maar twee voorbeelden te noemen. In een drukkere periode heeft u hiervoor misschien onvoldoende aandacht gehad. Wellicht heeft u een nieuw product ontwikkeld, maar bent u de voorwaarden van het oude product blijven gebruiken. Het kan goed zijn uw papierwinkel in deze periode eens door te lopen en te bezien in hoeverre zaken nog up to date zijn. Misschien heeft u binnen een bepaalde afdeling al langere tijd een reorganisatie willen doorvoeren, of bepaalde veranderingen willen inzetten.

Nu is de tijd om te handelen! Houd uw voorjaarsschoonmaak. De Advocaten Groep denkt graag met u mee! Wij zijn bereikbaar voor een prettig gesprek.