Wat betekent Corona voor uw bedrijf?

De afgelopen dagen heeft De Advocaten Groep veel overleg gevoerd met cliënten over de gevolgen van het Coronavirus voor hun bedrijfsvoering.

Voor veel bedrijven zijn de gevolgen in de omzet door het Coronavirus direct merkbaar. Orders worden geannuleerd, het bedrijf of een deel daarvan moet gesloten worden, werknemers blijven thuis uit angst het virus te hebben en collega’s te besmetten. De gevolgen voor uw onderneming zijn fors. Bedrijven zijn bang de financiële gevolgen van het Coronavirus niet te boven te komen.

Gelukkig kunt u veel doen om de financiële gevolgen te temperen. Er zijn diverse voorzieningen vanuit de overheid waar gebruik van kan worden gemaakt, zoals werktijdverkorting aanvragen voor werknemers waar u nu geen werk meer voor heeft. Maar ook op strategisch niveau kunt u diverse beslissingen nemen om deze periode beter door te komen.

De Advocaten Groep adviseert u graag over de te nemen stappen tegen de gevolgen van het Coronavirus. Bel ons voor een prettig gesprek.

Nicole Gustings